Mijn winkelwagen

U heeft geen items in uw winkelwagen.

Klantenservice: klantenservice@fietsnet.nl

Onze klantenservice is open van 09:00 tot 17:00

Veel gestelde vragen

Voordat u gaat bestellen

Wat is mijn framemaat?
Kan ik een proefrit maken?
Wat betekent 100% rijklaar?
Kan ik zelf de leverdag en levertijdstip bepalen?
In which countries does Fietsnet deliver bikes?
Befördert Fietsnet Fahrräder nach Deutschland?
Kan ik via het Fietsenplan een fiets kopen?

Gedurende de bestelling

Wat is de levertijd van mijn fiets?
Wat zijn de bezorgkosten van mijn fiets?
Kan ik mijn fiets afhalen?

Nadat u besteld heeft

Wanneer en hoe laat wordt mijn fiets bezorgd?
Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Nadat u uw fiets ontvangen heeft

Krijg ik bij Fietsnet fabrieksgarantie?
Hoe wordt mijn fiets afgeleverd?


Voordat u gaat bestellen

Wat is mijn framemaat?
Bij elke fiets staat links van het framemaat keuze menu een informatietekentje waar u de juiste framemaat kunt vinden. Ook kunt u op deze pagina uw framemaat bepalen.

Kan ik een proefrit maken?
Fietsnet.nl is een webwinkel, onze locatie in Hengelo is alleen afhaalpunt, u kunt hier geen proefrit maken. Wij geven u wel een bedenktermijn van14 dagen; dus als uw fiets niet de juiste maat heeft kunt u deze terugsturen. De fiets moet dan wel in ongebruikte staat zijn.

Wat betekent 100% rijklaar
?
Dit betekent dat wij uw trappers monteren en het stuur recht zetten; oftewel u kunt gelijk wegfietsen met uw nieuwe fiets! En dat is bijzonder; bij andere fietsenwebwinkels moet u zelf uw trappers monteren en uw stuur vastzetten. LET OP: Alleen bij onze Volare kinderfietsen dient u zelf pedalen te monteren en het stuur recht te zetten.

Kan ik zelf de leverdag en levertijdstip bepalen
?
Leverdag: Ja, tijdens het bestelproces kunt u de leverdag aangeven. Levertijdstip: Helaas niet. Op de avond voor bezorging krijgt u een e-mail met een tijdvak van 2 uur waarin uw fiets bezorgd wordt.

In which countries does Fietsnet deliver bikes?

We deliver bikes in The Netherlands and Belgium. Here you can find our transportationcosts.

Befördert Fietsnet Fahrräder nach Deutschland?
Nein, leider nicht. Unsere Deutsche Kunden können ihre Bestellung in Hengelo abholen. Hengelo liegt nur 78 Kilometer von Münster und  95 km von Osnabrück entfernt.

Kan ik via het Fietsenplan een fiets kopen?
Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Gedurende de bestelling

Wat is de levertijd van mijn fiets?
Als uw fiets op voorraad staat en wij uw geld ontvangen hebben kunnen wij uw fiets binnen 2 tot 4 werkdagen bezorgen. Na uw bestelling gaan onze monteurs aan de slag en krijgt uw fiets de aandacht die een nieuwe fiets verdiend. Mochten wij uw fiets niet binnen de gebruikelijke termijn kunnen bezorgen nemen wij direct contact met u op.

Wat zijn de bezorgkosten van mijn fiets?

Fietsen € 29,00 -
Accessoires € 6,75 -
Bezorging in België € 47,50

Kan ik mijn fiets afhalen?
Nee, u kunt uw fiets niet afhalen.

Nadat u besteld heeft

Wanneer en hoe laat wordt mijn fiets bezorgd?
In het bestelproces kunt u de gewenste leverdag aangeven. Wanneer wij niet in staat zijn om uw fiets op de gewenste leverdag te bezorgen brengen wij u hiervan gelijk op de hoogte. De avond voordat uw fiets bezorgd wordt krijgt u van onze vervoeder een e-mail met daarin een tijdvak van 2 uur waarin uw fiets bezorgd wordt. Wij kunnen u niet van te voren zeggen hoe laat uw fiets bezorgd wordt.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Als wij uw fiets nog niet verzonden hebben kunnen wij u bestelling aanpassen; in dat geval kan het zijn dat wij uw nieuwe fiets naar keuze niet op voorraad hebben.

Nadat u uw fiets ontvangen heeft

Krijg ik bij Fietsnet fabrieksgarantie?
Uiteraard! U krijgt bij Fietsnet dezelfde garantie als bij elke andere fietsenmaker. Als uw fiets een garantiedefect heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice en zullen wij het probleem verhelpen.

Hoe wordt mijn fiets afgeleverd?
Wij leveren uw fiets 100% rijklaar. Wij monteren uw trappers  en zetten het stuur goed vast.
Als u een fiets bij Fietsnet.nl koopt kunt u dus gelijk wegfietsen met uw nieuwe fiets, wij wensen u veel fietsplezier!